Winst in Oss voor Nobel

Chris Nobel is winnaar geworden van de Dutch Supersport wedstrijd op het Paalgraven circuit in Oss. De Suzuki coureur was tijdens de ingekorte wedstrijd het snelst voor Davy Thoonen en Rob Hartog.

Lees meer

Supersport.htmlSupersport.htmlshapeimage_2_link_0

ONK / OBK  Supersport

Vos opnieuw “the king of Oss”

De Dutch Superbike race op het Paalgraven circuit in Oss is gewonnen door Arie Vos. De Kawasaki coureur was het snelst op zijn thuis circuit voor Allard Kerkhoven en Kervin Bos.


Lees meer


ONK / OBK  Superbike

Kentrop & de Haas

Winnen tweede zijspanrace in Oss

Kees Kentrop & Danny de Haas hebben maandagmiddag in Oss de tweede zijspanrace winnend afgesloten. John Smits & Gunther Verbrughe werden tweede, Jarno Keppel & Freek Dirksen derde.


Lees meer

ONK / OBK  Zijspannen

Jan Frank Bakker

Oppermachtig op circuit Paalgraven

Bakker was een maatje te groot voor de rest van het veld en kwam met met grote voorsprong op de als tweede en derde eindigende Jarno Onstenk en Gerard van den Brom over de finish.


Lees meer

NK Classics

9 mei 2014

Noodweer treft paddock

Het noodweer heeft maandagochtend vroeg voor veel overlast en schade gezorgd in het paddock op het Paalgraven circuit waar dit weekend de Pinksterraces worden verreden.


Het noodweer dat maandagmorgen vroeg over Noord Brabant trok heeft ook in het paddock van de Pinksterraces voor veel overlast gezorgd. Harde wind, een windhoos, onweer, hagel- en regenbuien zorgden voor veel spannende momenten bij de aanwezige coureurs en teams. 

Complete tenten waar mensen in lagen te slapen werden opgetild en sommigen kwamen zelfs enkele meters verderop weer op de grond terecht, werkplaatsen en hospitality tenten zijn kapot gewaaid of zijn compleet weggevaagd. Ook is er veel hagelschade aan de in het paddock staande auto’s, trucks en racetrailers. Voor zover bekend is er geen persoonlijk letsel al zit de schrik er bij een groot aantal aanwezige mensen maandag nog  goed in.


Naast de materiële schade was er maandagochtend vroeg veel wateroverlast. De organisatie heeft echter met man en macht gewerkt om het terrein weer enigszins begaanbaar te maken en de eerste warm-up sessie konden dan ook met enige vertraging gewoon van start gaan.


IRRC

Stormachtig op Oss

Na de eerste wedstrijd in Hengelo was de IRRC op 8 en 9 juni te gast op het Paalgraven circuit in Oss. Nog nooit eerder had de IRRC karavaan Oss aangedaan.


Lees meer

IRRC

Na meer dan twee jaar werken aan de wegracegeschiedenis van de Nederlandse Motorsport Bond is het boek nu klaar.

Ook in Oss stonden de N.M.B. wegrenners diverse malen aan de start. Oss werd vooral bekend door de 24-uur van Oss die van 1969 tot en met 1975 tienduizenden motorsportliefhebbers naar Oss trok.
Vele renners uit Oss namen hier maar aan andere N.M.B. wegraces deel. Hieronder bevonden zich o.a. : Tonnie, Jos en Harrie van Schijndel, Leo en Jan Spierings, A. de Leur, Leo Schuurmans, Jan Wagemakers en Frans Heesen.  

Lees meerBoek.htmlSupersport.htmlshapeimage_11_link_0

NMB historie 

in boekvorm vastgelegd

Nieuwe voorzitter voor

Stichting Wegrace Oss

Bert Rovers, de huidige voorzitter van de Stichting Wegrace Oss, heeft door privé omstandigheden besloten zijn voorzitterschap na het wegrace seizoen 2014 te beëindigen.

Bert zal wel op de achtergrond een adviserende rol blijven vervullen.


Onze nieuwe voorzitter is Jenny van Alebeek


Jenny, bekend met diverse disciplines in de motorsport wereld, was voorheen onder andere werkzaam als Secretaris Wegrace en Baansport bij de KNMV en heeft voorheen diverse vrijwilligersfuncties bekleedt bij de KNMV en clubs.

Jenny van Alebeek

Pinksterraces 2014 op DVD

De nieuwe Pinksterrace DVD 2014 is verkrijgbaar.

Voor slechts 15,00 Euro kun je lekker nagenieten van alle klassen,

gefilmd door Bach’s dv productions, in HD kwaliteit.


Deze DVD mag niet ontbreken in je collectie,

bekijk de trailer en bestel.

Inschrijven voor 3 Uren van Oss

Voor de Pinksterraces van 2015 mag de 3 uren van Oss zeker

niet ontbreken. Het inschrijven voor de 3 uren van Oss verloopt via SAM motorsport


Wil je meer weten of je inschrijven voor de 3 uren van Oss,

ga dan naar de website van SAM MOTORSPORT